Op deze pagina lees je diverse activiteiten op "Het Zoldertje" Nijverheidsweg 7 te Kockengen.

 

OP DIT MOMENT ZIJN WIJ HELAAS VOOR ALLE ACTIVITEITEN GESLOTEN, OM HIER MEE OOK ONS STEENTJE BIJ TE DRAGEN, I.V.M. HET RISICO VAN UITBRIJDING VAN HET CORONA VIRUS.

 

          

Het Zoldertje is ingericht speciaal voor jongeren v.a.15 jaar met div vermaak zoals een pooltafel, een tafelvoetbal en tafeltennis, een dartboard, een voetbalgame-schermfilm,  er is een flipperkast en fotoplay, een wii-games inrichting enz. Maar wil je gewoon een film kijken op groot beamerscherm dan kan dat ook. Kortom, genoeg vermaak of lekker nix doen in de zithoek. Doel van "het zoldertje"is om de bijbel-gelovige jongeren bij elkaar te brengen en zo mogelijk de nog niet gelovige mee te brengen. Avonden zijn de ene keer gericht op contact met elkaar, andere avonden meer gericht op geloofs gesprekken en bijbelse-ontdekkingen. 

 

-----------------------------------------------

 

           

 

Momenteel draaien er meerdere jeugdgroepen op Het zoldertje.  Wil je hier meer van weten,  dan ben je van harte welkom om langs te komen of te bellen met ons tel 06-50218724 

 

-----------------------------------------------

 

* Op donderdagavond  inloop/ontmoeting avond!!

Op de donderdagavond open inloop avonden vanaf 19:30u voor iedereen. Ontmoeting, gesprek(van de dag), onderwerp, zingen, gebed, kortom, tijd voor en met elkaar. Deze avonden zijn op de 1e en de 3e donderdagavond van de maand. Deze avonden zijn elke keer opnieuw bijzonder en we ervaren het als een heel fijn samen zijn in de naam van onze Heer. Dit zijn avonden om eens iemand mee naartoe te nemen en met respect naar elkaar samen op zoek te zijn, naar De waarheid in God's Woord.  Ieder is van harte welkom op deze avonden.

Voor meer info: Jeany 06-55548831 of Henk 06-50218724 of Harry 06-20543096

--------------------------------------

 

 

 

 

 

 

ANBI

GIFTEN

ADRES

Onze stichting heeft van de belastingdienst de status gekregen van ANBI, daardoor kunt u de giften die u schenkt aftrekken van uw inkomstenbelasting.
RSIN nummer : 815683066

Wilt u Stichting Goud financieel ondersteunen? Dan kan dat door een gift over te maken naar:

 

Bankgegevens Rabobank Kockengen

Rekeningnummer: NL32RABO0332833348

T.n.v. Stichting Goud Kockengen + Vermelding van de naam van het project.

Stichting Goud Kockengen.

p/a Nijverheidsweg 7

3628 GD Kockengen

Tel: 0346-241061

Mob:06-50218724

© Stichting GOUD Kockengen