Op deze pagina lees je diverse activiteiten op "Het Zoldertje" Nijverheidsweg 7 te Kockengen.

 

Het Zoldertje is ingericht speciaal voor jongeren v.a.15 jaar met div vermaak zoals een pooltafel, een tafelvoetbal en tafeltennis, een dartboard, een voetbalgame-schermfilm,  er is een flipperkast en fotoplay, een wii-games inrichting enz. Maar wil je gewoon een film kijken op groot beamerscherm dan kan dat ook. Kortom, genoeg vermaak of lekker nix doen in de zithoek.

Binnenkort willen we starten met wat gerichtere avonden en dat 2 x in de maand. Er wordt een agenda gemaakt voor welke avonden er een active avond zal zijn.  We zijn al aan het plannen met een aantal heel intressante sprekers. Informatie over deze avonden zullen hier op de site vermeld gaan worden.

 

--------------------------------------------

 

* Op maandag avond hebben we Jongeren-Bijbelcurses!!  

 

Op de maandag avond hebben we om 20:00u Bijbelcurses voor jongeren.  Een groep leeftijd v.a.15 jaar en een groep leeftijd v.a. 20 jaar.  We hebben met elkaar fijne avonden. De Bijbel staat geheel centraal, ons doel is om God onze hemelse Vader te leren kennen en te leren van onze Verlosser Jezus hoe Hij ons voorgeleefd heeft.  Er is alle ruimte voor gesprek en intresse in elkaars beleving, en met al onze verschillen willen we elkaar dienen in één mooi geheel zoals Hij het bedoeld heeft. Wil je hier meer van weten , neem dan met één van ons kontakt op. Je bent meer dan welkom!

Op elke maandagavond, de groepen om de week.

Henk Seeleman 06-50218724

-----------------------------------------------

 

* Op donderdagavond  inloop/ontmoeting avond!!

Op de donderdagavond open inloop avonden vanaf 19:30u voor iedereen. Ontmoeting, gesprek(van de dag), onderwerp, zingen, gebed, kortom, tijd voor en met elkaar. Deze avonden zijn op de 1e en de 3e donderdagavond van de maand. Deze avonden zijn elke keer opnieuw bijzonder en we ervaren het als een heel fijn samen zijn in de naam van onze Heer. Dit zijn avonden om eens iemand mee naartoe te nemen en met respect naar elkaar samen op zoek te zijn, naar De waarheid in God's Woord.  Ieder is van harte welkom op deze avonden.

Voor meer info: Jeany 06-55548831 of Henk 06-50218724 of Harry 06-20543096

--------------------------------------

 

 

 

 

 

ANBI

GIFTEN

ADRES

Onze stichting heeft van de belastingdienst de status gekregen van ANBI, daardoor kunt u de giften die u schenkt aftrekken van uw inkomstenbelasting.
RSIN nummer : 815683066

Wilt u Stichting Goud financieel ondersteunen? Dan kan dat door een gift over te maken naar:

 

Bankgegevens Rabobank Kockengen

Rekeningnummer: NL32RABO0332833348

T.n.v. Stichting Goud Kockengen + Vermelding van de naam van het project.

Stichting Goud Kockengen.

p/a Nijverheidsweg 7

3628 GD Kockengen

Tel: 0346-241061

Mob:06-50218724

© Stichting GOUD Kockengen