Hulpgoederen

Het inzamelen van hulpgoederen is een activiteit die uiteraard bij hulpverlening past. We hebben een aantal keer een noodaktie op touw gezet o.a. voor gebied in voormalig Joegoslavië in “de Kraijina” maar ook b.v. bij de zware aardbeving in Haïti. Het was echt hartverwarmend en boven alle verwachting wat mensen met elkaar binnen een korte tijd bijeen kunnen brengen.

 

God zegende deze aktie’s heel bijzonder en wij waren geraakt door deze warme harten van mensen die in beweging kwamen. Verder hebben we het gehele jaar door een inleverpunt aan huis op Nijverheidsweg 7 te Kockengen ( industrieter.)

 

Hier kunt u o.a. kleding afgeven van babykleding tot kleding voor de ouderen, maar uiteraard ook schoenen, laarzen, beddengoed, kaarsen, speelgoed (geen geweren of andere vijandelijk zogenaamd speelgoed). Alle in te zamelen goederen vooral kleding en beddengoed dienen echter wel schoon gewassen en heel aangebracht te worden. Ook b.v. oude nog goed bruikbare gereedschappen zijn zeer welkom.

ANBI

GIFTEN

ADRES

Onze stichting heeft van de belastingdienst de status gekregen van ANBI, daardoor kunt u de giften die u schenkt aftrekken van uw inkomstenbelasting.
RSIN nummer : 815683066

Wilt u Stichting Goud financieel ondersteunen? Dan kan dat door een gift over te maken naar:

 

Bankgegevens Rabobank Kockengen

Rekeningnummer: NL32RABO0332833348

T.n.v. Stichting Goud Kockengen + Vermelding van de naam van het project.

Stichting Goud Kockengen.

p/a Nijverheidsweg 7

3628 GD Kockengen

Tel: 0346-241061

Mob:06-50218724

© Stichting GOUD Kockengen